Image
Gopala-perheen esittely

Gopalan blogi tuntuu luontevimmalta aloittaa esittelyllä meistä (eli Kaisusta ja Tomista) sekä meidän korvaamattomasta taustajengistä.

KAISU – Fudgetaikuri, mehiläishalaaja, omavaraisuus-intoilija, the CEO

Gopala on Kaisu Kulmala T:min pieni perhebisnes. Kaisu on siis Gopalan fudgekokki, mehiläistarhuri, hunajan purkittaja, etikettien suunnittelija, tuotteiden ideoija, valmistaja, myyjä, organisoija, koordinoija, säheltäjä ja joka paikan tättähäärä. Kaisulla on aina paljon suunnitelmia, ideoita ja unelmia mielessä. Tällä hetkellä vapaa-ajan projekteja ovat mm. neulominen, kaikki puutarha-projektit, oman ruuan kasvattaminen vielä monipuolisemmin (erityisesti viljat kiehtoo), perinteisen bengalilaisen bhajans-musiikin opiskelu erikoistuen mridanga-rumpuun, taulujen maalailu, ja tietenkin oma lehmä on ollut haaveena lapsesta asti.

 

TOMI – Jokapaikan-nikkari, resepti-tieteilijä, kuningatar-kuiskaaja

Tomi on Kaisun aviomies, jota saa kiittää Gopalan syntymisestä, nimittäin Tomi on synnynnäinen yrittäjä, joka rohkaisi ja kannusti Gopalan luomisessa. Tomin erikoisalaa on visionääriys, ongelmien ratkaisu, ylityötunteja puurtavan yksityisyrittäjän tukeminen ja huoltaminen sekä terve hillitseminen (ettei olisi liian monta rautaa tulessa alituisesti), kuten myös auton ja muun hunajanlinkous- ym. kaluston huolto. Tomin vapaa-ajan juttuja on maastopyöräily, enduroprätkäily, leirinotskilla kokkailu, tutkimusmatkailu ja kaiken uuden mielenkiintoisen oppiminen.

 

Sundara-Gopala-hunaja-ja-toffee

Tomi kyyditsee Sadhua Granadassa, Espanjassa, josta Sadhu loikkasi meidän matkaan mukaan.

HEINI – Paketointitaikuri, koemaistaja, ammatti-eksyjä, Maailman Paras Äiti

Heini on Kaisun (ja Minnan ja Bhaktin) äiti. Hän hoitaa verkkokaupan toimitukset, REKO-piireissä käynnit ja erinomaiset tuotekuvaukset, sillä Heini on mitä mainioin valokuvaaja! Kiitos äiti kun oot aina niin ihana! Heinin lempparijuttuja on metsissä samoaminen, valokuvien metsästys, läheisten ilahduttaminen herkullisilla leivonnaisilla ja leivillä (”nää on vaa tämmösii epäonnistuneita”) ja (aikuisten) lasten seikkailujen seurailu. Heinin valokuvia: IG:heiniak

 

Eräilytyyli ollut kohdillaan jo vuodesta 1995!

Ilopilleri metsäpolulla.

 

Heini viemässä pakkaamiaan Gopalan verkkokauppatilauksia postiin.

MINNA – Digitaalinen nomadi, some-sanaseppo, maailman paras sisko (jaetulla #1 sijalla)

Minna on Kaisun keskimmäinen isosisko, joka on ammatiltaan valokuvaaja ja nettisivusuunnittelija. Kiitos upeista Gopalan nettisivuista kuuluu hänelle ja toiselle siskolle Bhaktille <3 Nettisivujen ylläpidon ja huollon lisäksi sosiaalisen median puoli on Minnan erityisosaamista, kuten myös hyvät mielipiteet ja häikäisevä sanavalmius. Minna elää unelmiensa elämää tien päällä villinä ja vapaana itse tuunaamassaan pakettiautossa ja on tällä hetkellä Espanjassa kahden rakkaan rescue-koiransa kanssa. Päivät koostuvat verkkosivujen rakentamisesta, instastooreilusta ja luonnossa retkeilystä. Mikään ei voita sitä, kun voi juoda aamukahvit vapaana laiduntavien lehmien ja hevosten keskellä upeissa vuoristomaisemissa koirien temmeltäessä vapaana. (Minnan sivut: www.minnakulmala.com / IG: minna_kulmala)

 

BHAKTI – Senior Marketing Fairy, bohemia-estetiikan maximalisti, maailman paras sisko (jaetulla #1 sijalla)

Bhakti on graafisen alan yksityisyrittäjä. Hänen Bhakti Creative-firma luo lumoavia nettisivuja. Bhaktin ansiosta Gopalan sosiaalinen ilme on alusta asti ollut tyylikäs! Nykyisin Bhakti hoitaa kaikki verkkosivujen hankalat yksityiskohdat, ideoi, suunnittelee ja toteuttaa tyylikkäitä tuotekuvauksia, sekä jakaa arvokasta osaamistaan markkinoinnista. Bhaktin ilohippuset saa kipinöimään kaikki mikä kimmeltää, säteilee, on vaaleanpunainen, osaa taikoa tai on yksisarvinen. Ilon aiheita on myös pukeutuminen (vaikka kolmesti päivässä uuteen asukokonaisuuteen), musisointi, maalailu, askartelu, runoilu ja sisustus. Hiljattainen muutto maalle vanhaan ihkaomaan puutaloon on myös valtaisa ilonlähde, jossa on ihana rauhoittua, lueskella, maadottua ja pelata WOWia. (Bhaktin sivut: www.bhakticreative.com, IG: bhakti.kulmala)

Niissä yksityiskohdissa (kuten esim. CSS-koodauksissa), joissa webbi-visionääri Bhaktinkin suu menee sykkyrälle, niin mahtava Aarne (Bhaktin avopuoliso) tulee avuksi.

 

SARA Löylymestari & SADHU Pupujen kauhu

Mukana matkassa ovat kulkeneet uskolliset karvakaverit Sara ja Sadhu, toisinaan markkinoillakin vastaanottamassa rapsutuksia teltan nurkalta. Sara tuli meidän perheeseen noin 1-vuotiaana. Se on löytökoira Virosta, ja ikävä kyllä sille on käynyt jotain keljua pentuna. Sadhu hyppäsi asuntoautoon mukaan Espanjasta 2012, jossa se eleli ruokakaupan parkkipaikalla tonkien roskiksia ja kerjäten patongin paloja. Sadhun lempijuttuja on jahdata metsäneläimiä, nukkua peiton alla, ystävystyä uusien ihmisten ja koirien kanssa ja toimia Saran terapeuttina. Saran lempijuttuja on kirmailla vapaana metsässä, kerjätä ulisemalla äitiltä herkkutikkuja, rähjätä kaikille pelottaville ohikulkijoille ja muille koirille, ja ottaa saunassa kunnon löylyt. #hassusadhu    #sarathefoxylady
*Päivitys* Sara on jo kirmailemassa ikilaitumilla. 

Rescue-koirat Italiasta Balai, Nanda ja Babu!

Nämä karvaveikot hyppäsivät kirjaimellisesti mukaamme kun olimme lomailemassa Etelä-Italiassa asuntoautolla. Ei tämmöisiä söpöliinejä voinut jättää sinne oman onnensa nojaan, joten tervetuloa perheeseen!

Siskokset luistelemassa


KAISU KULMALA
Kaisu Kulmala
KAISU KULMALA

Gopalan fudgen keitosta, maatilan arjesta, mehiläistarhauksesta sekä markkina-retkistä kirjoitteleepi Kaisu Kulmala.

Kategoriat