Suussasulavaa toffeeta eli fudgea
Ainutlaatuinen toffeemme on herkullisen täyteläisen makuista, eikä liian makeaa. Näitä herkkuja voi maistella sekä perheen pienimmät että vanhimmat, joiden hampaille sitkeä toffee ei soveltuisi, sillä itse kehittämämme resepti on pehmeä ja suussasulava. Kaikki herkut ovat lisä -ja säilöntäaineettomia sekä gluteenittomia, ja valikoimassamme on myös vegaanisia makuja.


Suussasulavaa toffeeta
Ainutlaatuinen toffeemme on herkullisen täyteläisen makuista, eikä liian makeaa. Näitä herkkuja voi maistella sekä perheen pienimmät että vanhimmat, joiden hampaille sitkeä toffee ei soveltuisi, sillä itse kehittämämme resepti on pehmeä ja suussasulava. Kaikki herkut ovat lisä -ja säilöntäaineettomia sekä gluteenittomia ja valikoimassamme on myös vegaanisia makuja.

Image

Valmistus

Valmistus

Valmistamme fudgemme käsin pienissä erissä, joten saatavilla on aina tuoretta herkkua. Käytämme laadukkaita kotimaisia raaka-aineita, minkä huomaa toffeen maussa. "Kuin meidän mummon tekemää!” Kuuluu toisinaan sanottavan, kun joku maistaa ensimmäistä kertaa Wanhanajan toffeeta. Gopalan tiimin monen vuoden (koko elämän) mittainen herkuttelukokemus takaa varmasti maistuvat fudget!
Valmistamme fudgemme käsin pienissä erissä, joten saatavilla on aina tuoretta herkkua. Käytämme laadukkaita kotimaisia raaka-aineita, minkä huomaa toffeen maussa. "Kuin meidän mummon tekemää!” Kuuluu toisinaan sanottavan, kun joku maistaa ensimmäistä kertaa Wanhanajan toffeeta. Gopalan tiimin monen vuoden (koko elämän) mittainen herkuttelukokemus takaa varmasti maistuvat toffeet!

Säilytys

Säilytys


Fudgella on erinomainen säilyvyys - kuin suklaalla, mutta vielä astetta paremmalla lämmönsietokyvyllä. Kylmänä fudgea on helpoin pilkkoa ja parhaiten se säilyy jääkaapissa, jopa kuukausia. Ollessaan kosketuksissa kuivaan ilmaan, toffeet kuivahtavat vähitellen, joten säilyttämällä niitä siinä pussissa tai rasiassa johon olemme ne pakanneet, säilyvät ne oivallisina. Fudgea voi myös pakastaa - kunhan muistat ottaa ne ajoissa lämpenemään ennen pakkauksen avaamista.
Toffeella on erinomainen säilyvyys - kuin suklaalla, mutta vielä astetta paremmalla lämmönsietokyvyllä. Kylmänä toffeeta on helpoin pilkkoa ja parhaiten se säilyy jääkaapissa, jopa kuukausia. Ollessaan kosketuksissa kuivaan ilmaan, toffeet kuivahtavat vähitellen, joten säilyttämällä niitä siinä pussissa tai rasiassa johon olemme ne pakanneet, säilyvät ne oivallisina. Toffeeta voi myös pakastaa - kunhan muistat ottaa ne ajoissa lämpenemään ennen pakkauksen avaamista.


Tuoteselosteet

Kaikki Gopalan fudget ovat gluteenittomia sekä lisäaineettomia. Toffeet valmistetaan samassa tilassa jossa käsitellään myös maapähkinöitä, pistaaseja, manteleita, cashew-pähkinöitä, kikherneitä, muskottipähkinää, gluteenitonta kauraa ja maitoa.

TUOTESELOSTEET