Palautus- ja toimitusehdot


Toimitus

Toimituskulut 5,90€ ja 12,90€ kotiinkuljetuksella. Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (ei koske kotiinkuljetusta). Toimitamme paketit valitsemaasi Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin ja kirjeet postilaatikkoon, 1-3 päivän toimitusajoilla.

Maksutavat

Turvalliset Paytrail-maksutavat: Verkkopankit, Luottokorttimaksut, Mobiilimaksut (MobilePay, Pivo, Siirto), Laskutusmaksutavat (Walley, Jousto), Apple Pay).

Vaihdot ja palautukset

Jos jostain syystä haluatkin palauttaa nettikaupan kautta tilaamasi tuotteet, on se mahdollista 14 vuorokauden ajan tilauksen saapumisesta. Palautettavan tuotteen on oltava hyvässä myyntikunnossa. Tuotteen palauttaessaan asiakas maksaa postikulut, eikä jo maksettua lähetyksen postimaksua palauteta. Itse tuotteesta maksettu summa hyvitetään täytenä asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille.

Jos asiakas haluaa vaihtaa tuotteen johonkin toiseen vastaavaan, niin siinä tilanteessa hän maksaa aiheutuvat postituskulut. Toimituksen hinta kiinteä 5,90€. Tilaamasi tuotteet lähetetään sinulle heti maksun saavuttua. Rikkoutuneesta tai muuten viallisesta tuotteesta vaadimme valokuvan hyvitystä varten. Huomioithan, etteivät elintarvikkeet kuulu palautettavian tuotteiden piiriin. (Lue lisää.)