Image
Gopalan fudge-hinnat päivittyvät 17.11.

Monenlaisten asioiden summana olemme päättäneet päivittää hieman hintojamme

Erityisesti kuluvan vuoden aikana nousseet materiaalikustannukset ovat olleet tuntuvia. Haluamme edelleen panostaa laatuun, ja käyttää kotimaisia raaka-aineita. 😇 Myös Postin pakettien hinnat nousivat lokakuussa, ja peruspaketin lähettäminen maksaa meille yritysasiakkaana yli 8€ + materiaalikulut. Haluamme silti edelleen pyytää asiakkailtamme lähettämisestä vain 5,90€.

Ennen kilon sokeria sai 0,55€, nykyisin euron kalliimmalla!

Samoin voi, josta valmistamme itse gheen, on kallistunut rutkasti. Ja lista jatkuu vaan, ei näitä nyt jaksa luetella, ettei tule ahdistusta!

Tänä vuonna juhlistetaan Gopalan 10-vuotistaipaletta, joten kerrataanpa hieman hintahistoriaamme

Ensimmäiset fudgepalat myimme puntarilla painon mukaan, 35€/kg. Sen jälkeen siirryimme yksinkertaisuuden tähden kappalehintaan 3,50€, sillä palat ovat kutakuinkin tasaisesti 100g painoisia.

 

Muistaakseni vuonna 2017 nostimme kappalehinnaksi 3,90€, jona se on pysynyt tähän päivään asti. Tuntuu ikävältä nostaa hintaa, kun palkkataso ei nouse samaa tahtia kuin tuotteiden arvo kaupassa, mutta lopetetaan tähän ennen kuin menee poliittiseksi. 😅

Uudeksi fudgen kappalehinnaksi tulee 4,90€, ja viisi fudgea saa 20€:lla – mikä on muuten hyvä tarjous! 🧡

Toffeevalikoimaan on myös piakkoin luvassa perheenlisäystä, joten valinnanvaikeus vähenee, kun entisen “neljä palaa viidellätoista” tarjouksen sijasta saakin viisi! 😋

✨ Uudet hinnat astuvat voimaan 17.11. ✨

P.S. Verkkokaupasta voi jo nyt tilata joululahjaksi, fudgellamme on tosi hyvä säilyvyys! Kassalla voit valita toivomasi toimitusajan, vaikka “jouluviikolla”.


KAISU KULMALA
Kaisu Kulmala
KAISU KULMALA

Gopalan fudgen keitosta, maatilan arjesta, mehiläistarhauksesta sekä markkina-retkistä kirjoitteleepi Kaisu Kulmala.

Kategoriat