Image
Lahjoitamme 5% tuotosta Ukrainan hyväksi

Maailmalla kuohuu – ihan kuin pandemiassa ei olisi tarpeeksi, vaan nyt käydään myös sotaa aivan Euroopan kynnyksellä, joka isosti vaikuttaa meihin kaikkiin. Tuntuu uskomattomalta, että yhä nykyäänkin valtiot ratkovat ongelmiaan väkivallalla. Olemme olleet surullisina tilanteesta, ja tänään päätimme, että lahjoitamme kuukausittain 5% kaikesta saamastamme tuotosta Ukrainan hyväksi.

Toivon, että kaikki joille se on mahdollista, auttavat, ja toivon myös suuresti, ettei me täällä Suomessa keskenämme olla vihaisia toisillemme.

Suomessa asuu monia venäjänkielisiä, ja heihin on kohdistunut paljon syrjintää lähiaikoina. Valtion päättäjät eivät ole yhtä kuin kansan mielipide. Jokainen ihminen on yksilö! Nyt entistä enemmän kuin koskaan täytyy myös muistaa kaikki hyvä mitä meillä on, eikä antaa negatiivisten ajatusten ja tunteiden viedä kaikkea huomiotamme ja elämäniloa. Olemme myös tarjonneet majoittumismahdollisuutta pakolaisille, jos heistä jotkut haluavat Suomeen asti tulla.

Haluamme vain sanoa, että rakastetaan toisiamme, ei syrjitä ketään, väkivalta ei koskaan ole ratkaisu, ja toivotaan että rauha laskeutuisi pian.

KAISU KULMALA
Kaisu Kulmala
KAISU KULMALA

Gopalan fudgen keitosta, maatilan arjesta, mehiläistarhauksesta sekä markkina-retkistä kirjoitteleepi Kaisu Kulmala.

Kategoriat