Image
Gopalan kuusenpihkavoiteen valmistusta – perinteinen pihkasalva parantaa haavat ja ihottumatKuusenpihkasalva sopii kaikille

Kuusenpihkavoide on perinteinen suomalainen hoitava voide, joka on tutkitusti antiseptistä. Pihkasalvaa käytetään kaikkiin iholla ilmenevien haittojen hoitoon, sekä lihassärkyihin.

 

 

Videolla kattilaan on jo aiemmin sekoitettu kuusenpihka ja auringonkukkaöljy, ja nyt sekaan lisätään mehiläisvahaa, joka antaa voiteelle oikean koostumuksen. Kuusenpihkasalva pitää purkittaa nopeasti, ennen kuin se jäähtyy ja mehiläisvaha jähmettyy.

Kuusenpihkaa on perinteisesti käytetty kaikkien iholla ilmenevien haittojen hoitoon

Ihottumat, kutinat, sieni-infektiot, haavat, halkeilevat kynsinauhat, kuivat kantapäät, syylät, atooppinen ihottuma, itikanpistot ja lihasjännitykset saavat kyytiä, kun sivelet ihollesi kuusenpihkavoidetta. Pihkavoidetta voi myös hieroa jäykkien lihasten päälle niitä rentouttamaan, yskän iskiessä kaulan alueelle, ja tukkoisuuden ilmetessä poskipäille.

Tutkitusti turvallisia pihkatuotteita myydään Suomen apteekeissakin

Gopalan kuusenpihkasalva koostuu laadukkaista raaka-aineista. Se sisältää pelkästään mehiläisvahaa, auringonkukkaöljyä ja samoilemalla kerättyä kuusenpihkaa.

 

Katso kuusenpihkatuotteet verkkokaupassamme: 🌲 Luontaistuotteet 🌲KAISU KULMALA
Kaisu Kulmala
KAISU KULMALA

Gopalan maatilan arjesta kirjoittaa omasta lehmästä haaveileva fudgekokki, mehiläiskuiskaaja ja omavaraisintoilija Kaisu.

Kategoriat