Image
Vuonna 2022 kehitimme 7 uutta fudge-makua

Uusien makujen kehittäminen on aina hauskaa puuhaa. Vuonna 2022 julkaisimme peräti seitsemän uutta makua!

🍊 APPELSIINISUKLAA 🍩

Täyteläisen hedelmäinen ja päräyttävän suklainen – sisältää rouskuvia raakakaakaonibsejä, ja oikein sulaa kielelle. Appelsiinisuklaafudge on lisäksi vegaaninen!

🍓MANSIKKA🍓

Klassinen mansikka-fudge on mitä ihastuttavin herkku! Tässä marjaisassa fudgessa on pehmeä suussasulava koostumus ja sen pinta on myös koristeltu kuivatuilla mansikoilla.

🦚🌿MINTTU🌿🦚

Tätä minttufudgea on toivottu jo pitkään, ja tässä se nyt on, olkaa hyvät! Valloittavan herkullinen minttu yhdistettynä kermaiseen toffeeseen – aivan lumoava yhdistelmä. Nam!

🍌BANAANI🍌

Hykertelevä banaanifudge on ilahduttava makuelämys – kuin kesäinen aurinko paistaisi lämpöisesti kasvoillesi, samalla kun aistit tropiikin rentoa hilpeyttä. Rapsakat banaanilastut pinnalla luovat kivaa struktuuria tälle hyvän mielen herkulle!

🥜MAAPÄHKINÄVOI 🥜

Maapähkinävoi-fudge on ehkä maailman suosituin fudgemaku, eikä suotta! Nyt vihdoin Gopalaltakin löytyy tätä aivan uskomattoman herkullista Peanut-butter-fudgea. Ihanasti makea ja suolainen samaa aikaa! Pinnalla on crunchya maapähkinärouhetta, muutoin tämä fudge on smoothy.

✨KERMA-KARDEMUMMA✨

Kerma-kardemumma on nimensä mukainen kermainen herkku, jota maustavat kardemumma, muskottipähkinä ja pomeranssi. Nämä yhdessä luovat pehmeää ja samaa aikaa mausteista makumaailmaa, ja mantelilastut koristavat fudgen pintaa. Täydellinen joulumakeinen myös!

🍷ROMMIRUSINA🍷

Rommirusina on tullut suosituksi mauksi kenties jäätelöiden kautta, mutta oletkos päässyt maistamaan hienostunutta ja hedelmäistä rommirusina-fudgea? Gopalan rommirusina-fudge voi viedä jalat alta!

 

Näitä uutuusmakuja voi maistella esimerkiksi Uutuusfudget 800g – tuotteessa. 😋


KAISU KULMALA
Kaisu Kulmala
KAISU KULMALA

Gopalan fudgen keitosta, maatilan arjesta, mehiläistarhauksesta sekä markkina-retkistä kirjoitteleepi Kaisu Kulmala.

Kategoriat