Image
Vuoden 2022 joulumarkkinat alkoivat kotikylältämme ja huipentuivat Tuomaan Markkinoille

Valmistuminen joulumarkkinoihin alkaa jo loppukesästä

Joulu on meillä aina kiireisintä aikaa, ja jotta fudget ei lopu kesken, saa sitä keittää joka päivä loppukesästä aina joulumarkkinoiden alkuun asti! Aina joutuu kuitenkin käydä tekemässä joitain suosituimpia makuja lisää kesken joulusesongin, ja niin päivistä tulee jopa 16h pituisia. Tänä vuonna valikoimissamme oli myös enemmän erilaisia ihania fudgerasioita, joita kokosin aina ennen ja jälkeen markkinapäivien aamuyön tunneille saakka.

Niinikosken Joulumarkkinat

Kotikylämme Niinikosken Joulumarkkinat järjesti Tapolan kyläyhteisö, biodynaaminen maatila ja koti erityistä tukea tarvitseville aikuisille. Upeaa kun on näin merkityksellisiä naapureita!

 

 

Vuoden huipentumaa vietettiin tutuilla Tuomaan Markkinoilla

Tänä vuonna meillä on ensimmäistä kertaa kaksi kojua, mutta hyllyt ja vitriinit notkuvat entiseen tapaan liitoksissaan. Oli taas iloista tavata vanhoja tuttuja ja kohdata uusia asiakkaita, nämä ovat kyllä todella tunnelmalliset joulumarkkinat.

 

 

Vartijat joutuivat hätistämään asiakkaamme pois kojultamme

Yhtenä iltana sulkemisajan jälkeen kojullamme oli jonoa ja asiakkaita tuli koko ajan lisää. Mieheni Tomi palveli asiakkaita hikikarpalot otsalla valuen, vartijoiden odotellessa vieressä, että saisivat alueen suljettua. Muut olivat jo sulkeneet kojunsa ja puoli tuntia kärsivällisesti odotettuaan vartijat joutuivat lopulta hätistämään kaikki pois: “Markkinat on nyt suljettu tältä päivältä.”

 

 

Kojullamme kuultua

“Palautui usko toffeeseen.” ❤️

“Maistuu ihan joululta.” ❤️

“Parasta fudgea mitä olen syönyt.” ❤️

 

Olimme myös kauppakeskus Redin Joulumarketissa

Kauppakeskus Redin Joulumarketista löytyi meidän lisäksi monia hienoja käsitöitä kotimaisilta brändeiltä.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja asiakkaille kuluneesta vuodesta

Lopulta pääsimme viettämään joulua perheen kanssa ja toivottamaan kaikille joulurauhaa. Joulurauha on muuten alkujaan vanhaan pohjoismaiseen lainsäädäntöön kuulunut määräys, jonka aikana tehdyistä rikkomuksista sai kovemmat tuomiot, koska juhlapyhien myötä lisääntynyt vapaa-aika oli poikiaan lisälevottomuuksille! 🤭

 

Joten nyt kiltisti koko herkkukansa toffeiden ja fudgejen kanssa, kaikille riittää kyllä, kun tehdään kristilliset tasajaot! Ja jos joku on erityisen tuhmalla päällä ja syö sun annoksen, niin älä säästele kurituksessa, vaan käske vaikka tekemään punnerrus – tai kaksi!

 

Ja ennen kaikkea muistakaa, että tontut valvoo. Niinkuin meidän Babu tässä. 🥰 Olemme kiitollisia ja iloisia kuluneesta vuodesta ja odotamme innolla vuoden 2023 koitoksia!

 


KAISU KULMALA
Kaisu Kulmala
KAISU KULMALA

Gopalan fudgen keitosta, maatilan arjesta, mehiläistarhauksesta sekä markkina-retkistä kirjoitteleepi Kaisu Kulmala.

Kategoriat